Schrijf in mijn gastenboek
  • Miepke (18 mei 2015): Hallo Catherine, Wat ontzettend leuk om kennis te maken met deze creatieve kant van jou. Heel indrukwekkend! Vooral Teken aan de wand spreekt mij erg aan. Heel veel succes met de komende exposities.
  • Herman Patrick (31 juli 2014): hoi ik heet Patrick Herman Maria van de Wiel.
  • Jolande en Fred Verboom (30 augustus 2012): Hallo Catherine, We hebben jou en je man ontmoet tijdens de westlandse atelierdagen en lopen nog steeds regelmatig langs en zien dan je mooie kunstwerken in je vensterbank staan. We komen zeker nog een keer langs om ze van dichtbij te bewonderen!! groetjes van Jolande en Fred
  • Han Kerkhoven (24 mei 2011): Ik vind je werk steeds interessanter worden, steeds vrijer! Succes Catherine!
  • Hanneke Rutges (24 mei 2011): Steeds weer kijk ik naar Teken aan de wand. Al die verschillende gestaltes, fijne sculptuurtjes die in al hun broosheid toch stoer zijn. Met hun drie voeten staan ze stevig op de grond en stralen ze energie uit.
  • Wim Zijlstra (27 september 2010): Passante 2, te zien in Ruinen, Extopoint expositie, nog tot en met oktober. Ik heb "passante 2" in het zonnetje gezet en van alle kanten gefotografeerd. Waarom? Ik móest deze passante staande houden; snappen wat er aan de hand was. Ze was weerbaar en broos, massief en transparant, uitdagend en intiem. De zon raakte haar glans, en scheen door haar ruimten heen, de schaduw was een teken van het licht. De harmonie van Catherines Passante bracht me terug bij de andere werkstukken: heerlijke tekens van hoop. Zie de sitebeelden; zie het echte werk, in Ruinen. Bedankt, Catherine Pineau.
  • Bezoeker Kunstschouw Noordwelle juni 2010 (21 augustus 2010): Het begon met Ondine. Na langer kijken, zag ik aan de achterzijde een zwanenkop en werd het geheel een zwaan, maar wie was Ondine? Na info bleek het een waternimf te zijn. Dus geen Leda en de Zwaan toestand. Toch markant om verder in de expositie, dan toch weer Leda terug te vinden. Uiteindelijk is de dochter van de kunstenaar de aanleiding geweest om tot dit prachtige creatie te komen. Interessant om te weten en altijd weer leuk om de drijfveren van de kunstenaar te weten! Veel sukses.